
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Satay sauce
- 20 g tamari
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 garlic clove
- 25 g fresh ginger peeled and cut into pieces
- 1 tsp ground turmeric
- 1 fresh red bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 30 g coconut flakes toasted
- 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 60 g natural almond butter (see Tips)
- 50 g coconut water or water
Nasi goreng
- 300 g chicken thigh fillets cut into strips (approx. 1 x 1 cm)
- 3 tbsp tamari
- 1 tbsp fish sauce (sugar free)
- 1 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 200 g cauliflower broken into florets (approx. 3 cm)
- 200 g white cabbage cut into pieces (3 cm)
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp curry powder (see Tips)
- 150 g red capsicum cut into pieces (1-2 cm)
- 1 stalk celery cut into pieces (1-2 cm)
- 300 g water
- 10 medium raw prawns peeled, deveined and cut into halves
- 4 eggs
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sesame oil (optional)
- 4 tomatoes cut into slices, to serve
- ½ continental cucumber cut into slices, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 403.7 kcal / 1695.3 kJ
- Protides
- 36.3 g
- Lipides
- 21.8 g
- Glucides
- 12.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Graisses saturées
- 6.9 g
- Sodium
- 1750.8 mg