
Appareils et accessoires
Fragrant Asian fish parcels
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces20 g
-
garlic cloves3
-
tamari (see Tips)30 g
-
lime juice1 tsp
-
raw sugar1 tsp
Fish parcels
-
jasmine rice200 g
-
water900 g
-
bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed1 bunch
-
firm white fish fillets cut into approx. 100 g portions600 g
-
carrots cut into julienne (see Tips)100 g
-
sesame seeds for sprinkling
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
-
lime cut into cheeks, to serve
Infos nut. par 6 portions
Calories
1978.5 kcal /
8309.8 kJ
Protides
155.4 g
Lipides
68.1 g
Glucides
173.3 g
Fibre
24.3 g
Graisses saturées
11.7 g
Sodium
2325.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande