Versions compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protides
- 52.9 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 17.2 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1265.4 mg
Recettes alternatives
Meat stock paste
45min
Beef stroganoff
35min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Beef ragu
1h 25min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Lamb Moussaka
1h 30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min