Appareils et accessoires
Buttermilk corn cakes
Prép. 20min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
1434.9 mg
Protides
47.4 g
Calories
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Lipides
125.3 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
51.6 g
Glucides
176 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Savoury potato bundt
1h 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Pumpkin tart
2h 15min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pumpkin fritters
35min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Pumpkin loaf
1h 45min