Appareils et accessoires
Persian honeycomb bark
Prép. 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingrédients
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 335 g
Sodium
2246.3 mg
Protides
16.7 g
Calories
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Lipides
40.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
286.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon curd
20min
French onion dip
45min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Pineapple curd (TM6)
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Mango and ginger smoothie
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Banana oat clusters
55min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Peanut butter and chocolate custard
15min