Appareils et accessoires
Feijoa jelly
Prép. 20min
Total 27h 40min
1 jar
Ingrédients
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
45.1 mg
Protides
7.7 g
Calories
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
38.9 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
782.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Feijoas
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon or lime butter
15min
Five seed bread
1h 50min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Tomato ketchup
1h 25min
Vegetable stock paste
30min
Quick puff pastry
1h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Quince paste
4h 10min
Feijoa chutney
1h 15min
Ginger fluff
50min
Almond biscotti
1h 10min
Citrus marmalade
2h 20min