Steamed wholemeal bread
TM6 TM5

Steamed wholemeal bread

4.4 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp unsalted butter for greasing
  • 2 tbsp semolina for dusting
    ou 2 tbsp rolled oats and linseeds (flaxseeds), for dusting
  • 250 g spelt grains
    ou 250 g wheat grains
  • 1250 g water
  • 10 g honey (optionnel)
  • 20 g fresh yeast crumbled
    ou 2 tsp dried instant yeast (7 g)
  • 50 g baker's flour plus extra for dusting
  • 10 g balsamic vinegar
  • 1 tsp salt
  • 100 g sunflower seeds
    ou 60 - 80 g mixed seeds (e.g. pumpkin seeds, linseeds)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
98 kcal / 409 kJ
Protides
4 g
Lipides
4 g
Glucides
12 g
Fibre
2.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives