Appareils et accessoires
Mango cheesecake
Prép. 20min
Total 6h 35min
12 slices
Ingrédients
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
182 mg
Protides
7.8 g
Calories
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
20.2 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Naturally Sweet
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked cheesecake
2h 55min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Lemon cake
2h
Banana sesame cake
4h 20min
Raspberry and lemon flan
1h
Passionfruit and coconut slice
5h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Apple tea cakes
1h 10min
Lemon or lime butter
15min
Sticky date pudding
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min