Appareils et accessoires
Gravity cake
Prép. 40min
Total 2h
12 portions
Ingrédients
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour600 g
-
Dutch cocoa powder80 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
chocolate finger biscuits300 - 400 g
-
lollies of choice, for decorating
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
365.2 mg
Protides
13.7 g
Calories
453.3 kJ /
1079.3 kcal
Lipides
45.3 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
26.2 g
Glucides
158.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Damper with golden syrup butter
40min
Dark chocolate frosting
10min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Too easy chocolate cake
50min