Appareils et accessoires
L&P cheesecake
Prép. 30min
Total 4h
8 portions
Ingrédients
Base
-
digestive biscuits180 g
-
lemon zest (approx. 4 cm strips), no white pith3 pieces
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)50 g
-
L&P soft drink (see Tips)1 tbsp
Candied lemon and ginger
-
lemons2
-
water1200 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
L&P soft drink400 g
-
brandy (optional)20 g
Cream cheese filling
-
raw sugar40 g
-
lemon zest (approx. 4 cm strips), no white pith2 pieces
-
cream cheese softened250 g
-
sour cream250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
L&P soft drink60 g
-
gelatine powder3 tsp
-
hot water for dissolving
-
flaked almonds toasted1 - 2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.5 mg
Protides
6.8 g
Calories
1754.5 kJ /
417.7 kcal
Lipides
31.1 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Home-style sponge cake
2h 30min
Aussie meat pies
2h
Pikelets
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Vanilla slice
26h 5min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Buttermilk scones
35min