Appareils et accessoires
Butterfly cakes
Prép. 20min
Total 1h
12 portions
Ingrédients
-
eggs2
-
honey140 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
buttermilk190 g
-
extra virgin coconut oil softened120 g
-
self-raising flour250 g
-
pouring (whipping) cream to serve (see Tips)150 g
-
jam of choice, to serve (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
182 mg
Protides
4.4 g
Calories
1119.9 kJ /
266.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
ANZAC biscuits
40min
Butter biscuits
50min
Quiche Lorraine
45min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free scones
30min
Pancake and fruit kebabs
1h
Too easy chocolate cake
50min