Appareils et accessoires
Perfect party cookies (allergy free)
Prép. 20min
Total 45min
20 portions
Ingrédients
-
dairy free spread (e.g. Nuttelex®)200 g
-
caster sugar200 g
-
golden syrup50 g
-
gluten free self-raising flour plus extra for dusting400 g
-
gluten free baking powder3 tsp
-
milk of choice (see Tips)1 tbsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
water for brushing
-
gluten free 100s and 1000s for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
86.5 mg
Protides
0.7 g
Calories
776.7 kJ /
184.9 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Basic muffin mix
30min
Banana and oat mini muffins
40min
Basic vanilla cupcakes
35min