Appareils et accessoires
Aussie damper
Prép. 5min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
self-raising flour500 g
-
salted butter plus extra to serve25 g
-
dried saltbush (see Tips) or salt1 tsp
-
water200 g
-
milk plus extra for brushing130 g
-
golden syrup to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1028.2 mg
Protides
9.9 g
Calories
1645.4 kJ /
391.8 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
68.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Pizza dough
1 Std.
Cheat's sourdough
74 Std.
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Easy everyday white bread
5 Std. 35 Min
Tuna mornay
45 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Basic bread rolls
45 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Lemonade scones
25 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min