Appareils et accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
2299 mg
Protides
15.1 g
Calories
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Lipides
152 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
79.7 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Chicken stock powder
6h 35min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Caramel toffees
2h
Pot-set plain yoghurt
12h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Homemade Custard
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Fruity dream
10min