Appareils et accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
2299 mg
Protides
15.1 g
Calories
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Lipides
152 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
79.7 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Banh mi pizza
2h 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
40min
Tomato relish
2h 10min
Poached chicken with liquid stock
25min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Caramelised balsamic reduction
30min
Everyday sourdough loaf
4h 20min