Appareils et accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
2299 mg
Protides
15.1 g
Calories
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Lipides
152 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
79.7 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Lemon and caper aioli
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Caramelised red onion chutney
24h
Harlequin custard (TM6)
15min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Rich tomato relish
2h 15min