Miso chicken noodle soup (Diabetes)

Miso chicken noodle soup (Diabetes)

4.3 4 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • konjac noodles
    450 g
  • dried shiitake mushrooms
    15 g
  • piece fresh ginger
    4 cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
    2
  • spring onions/green onions trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
    3
  • soy sauce reduced salt
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • white (shiro) miso paste
    1 tbsp
  • water
    1500 g
  • skinless chicken breast fillet cut into 8 pieces
    400 g
  • corn cobs husks and silks removed
    2
  • frozen shelled edamame beans thawed
    100 g
  • bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
    500 g
  • boiling water
    2000 g
  • togarashi powder
    2 tsp
  • fresh coriander leaves only, chopped
    10 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 282.5 kcal / 1185 kJ
Protides 32.8 g
Lipides 7.8 g
Glucides 16.5 g
Fibre 12.8 g
Graisses saturées 1.5 g
Sodium 702.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...