Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protides
- 38.2 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 1942.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.