
Appareils et accessoires
Beer Brats with Onions and Peppers
Prép. 15min
Total 4h 15min
5 portions
Ingrédients
-
veal bratwurst (approx. 5)16 oz
-
yellow onions cut into strips (¼ in.)8 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)6 oz
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)12 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles (optionnel) to serve
Infos nut. par 1 portions
Calories
513.3 kcal /
2147.5 kJ
Protides
21.3 g
Lipides
27.8 g
Glucides
40.3 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Sodium
1696.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis