Appareils et accessoires
Chokoladetrifli med fersken
Prép. 25min
Total 1h 20min
8 portioner
Ingrédients
Chokoladebund
-
æg, store3
-
sukker, hvid100 g
-
hvedemel90 g
-
kakaopulver20 g
-
bagepulver½ tsk
Topping
-
ferskner drænet (2 x 420 g dåser)2 dåser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
mascarpone250 g
-
vaniljesukker, hjemmelavet40 g
-
mandler, flager100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1919 kJ /
459 kcal
Lipides
30 g
Fibre
3 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ferskner og nektariner
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation
Fruktgeléer
Pas d’évaluation