Appareils et accessoires
Focaccia with Caramelized Carrots
Prép. 20min
Total 1h 50min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
whole baby rainbow carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
warm water14 oz
-
honey1 oz
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
bread flour24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease4 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
Toppings
-
water divided23 oz
-
whole baby rainbow carrots trimmed, peeled24 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
salt1 tsp
Baking
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
270.4 mg
Protides
3.9 g
Calories
820.7 kJ /
196.1 kcal
Lipides
8.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
25.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Avocado Dream
15min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Potato Gratin
1h 10min
Lemon Pudding Souffles
40min
Basic Soup Purée
45min
Pear Apricot Roses
1h
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min