Appareils et accessoires
Marbled meringue gateau
Prép. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
66.4 mg
Protides
5.5 g
Calories
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Lipides
37.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
22.8 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Raspberry and vanilla marshmallows
2h 15min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Baby And Toddler Chicken Patties
Pas d’évaluation
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Banoffie pie
26h 30min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Traditional crème brûlée
25h
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Cheesecakes in jars
4h
Chocolate and strawberry domes
51h