Appareils et accessoires
Jamaican style ginger cake
Prép. 10min
Total 1h 20min
12 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.2 mg
Protides
4.4 g
Calories
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
46.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nice bundt
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Malt loaf
3h 20min
Sticky toffee puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Dundee Cake
3h 10min
Garibaldi Biscuits
40min
Fruit scones
30min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Cornish Fairings
35min