Gin and tonic drizzle cake
TM6 TM5 TM31

Gin and tonic drizzle cake

4.5 (22 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
  • 50 g blanched almonds
  • 2 cm cinnamon quill
  • 2 tsp juniper berries
  • 150 g sugar
  • 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
  • 4 eggs
  • 100 g natural yoghurt
  • 200 g self-raising flour

Gin and tonic syrup

  • 80 g tonic water
  • 40 g sugar
  • 1 tsp lemon juice
  • 20 g gin (see Tips)

Gin and tonic glaze

  • 180 - 200 g pure icing sugar
  • 20 g tonic water
  • 30 g gin

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2301.9 kJ / 548.1 kcal
Protides
8.3 g
Glucides
70.4 g
Lipides
27 g
Graisses saturées
14.6 g
Fibre
1.5 g
Sodium
325.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives