Appareils et accessoires
Tempé
Prép. 30min
Total 48h
600 g
Ingrédients
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 600 g
Sodium
2394 mg
Protides
32.1 g
Calories
3568.9 kJ /
853 kcal
Lipides
70.5 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
30.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min