Appareils et accessoires
Regnbue-ispinde
Prép. 15min
Total 10h
16 portioner
Ingrédients
-
sukker110 g
-
jordbær friske eller frosne150 g
-
citronsaft, friskpresset30 g
-
vaniljesukker4 tsk
-
ferskner friske, skåret i skiver240 g
-
appelsinsaft, friskpresset20 g
-
ananas, frisk skåret i skiver150 g
-
æble, Granny Smith skrællet, udkernet og skåret i skiver100 g
-
babyspinat, frisk50 g
-
kokosvand200 g
-
blå frugtfarve5 g
-
blåbær150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 16 portioner
Sodium
265 mg
Protides
7 g
Calories
3838 kJ /
917 kcal
Lipides
2 g
Fibre
17 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
232 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spis regnbuen
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sunde snickersbarer
Pas d’évaluation
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation
Fruktgeléer
Pas d’évaluation