Appareils et accessoires
Vegan boter
Prép. 5min
Total 8h 5min
1 beker
Ingrédients
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Sodium
1124 mg
Protides
11 g
Calories
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Lipides
186.3 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
106.4 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Vegan kruimeldeeg
45min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Dadel curry dip
5min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pompoensoep met room
35min