Appareils et accessoires
Forelmousse
Prép. 5min
Total 5min
20 stuks
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
4 g
Calories
257 kJ /
62 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Hollandaisesaus
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Mousse van ham
10min
Mousse van tonijn
10min
Chocolademousse
3h 20min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min