Appareils et accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optionnel)½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protides
15.85 g
Glucides
9.08 g
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Uiensoep
1h
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Perzik Bellini
5min
Varkenshaasje in papillot
1h
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min