Appareils et accessoires
Champagne en bessen trifle
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingrédients
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
95.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegratineerde coquilles
25min
Geflambeerde uientaart
Pas d’évaluation
Pastasalade met kip
1h 15min
Paaspastei
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Romige aspergesoep
25min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Aardbeiendaiquiri
10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Karamelpudding
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h