Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
TM6

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.8 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g sjalotten, gehalveerd
  • 10 g boter
  • 75 g room, 35% vet
  • ½ tl zout, en iets meer om af te werken
  • 225 g diepgevroren doperwtjes
  • ½ tl citroensap, naar eigen smaak
  • 4 sneetjes spek (15 cm)
  • 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn, als afwerking

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Protides
62.6 g
Glucides
16.1 g
Lipides
38.1 g
Graisses saturées
18.7 g
Fibre
6.8 g
Sodium
2644.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives