Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
ou 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Mangosapje met cayennepeper
10 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Rode kool cups met kip
25 min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50 Min