Appareils et accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Prép. 25min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
33 g
Calories
1694 kJ /
405 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.5 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Horror punch
20min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min