Appareils et accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optionnel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
200 g prei fruiten
20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Alpengratin
50min