Appareils et accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optionnel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Spaghetti carbonara
40min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Peren in rode wijn
3h 20min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Alpengratin
50min