Appareils et accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Prép. 30min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Coconut Dream
10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Stoofgerecht met tofu
30min
Gembersoep met rode paprika
50min