Appareils et accessoires
Mosterd-dillesaus
Prép. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingrédients
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Protides
10 g
Calories
8541 kJ /
2041 kcal
Lipides
211 g
Fibre
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesaus
15 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min