Appareils et accessoires
Mosterd-dillesaus
Prép. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingrédients
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Protides
10 g
Calories
8541 kJ /
2041 kcal
Lipides
211 g
Fibre
2.6 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegratineerde coquilles
25min
Tonijnkroketten
1h 30min
Sinaasappel-currydressing
10min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Soubisesaus
Pas d’évaluation
Rode bietensap
10min
Hollandaisesaus
15min