Appareils et accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1076 kJ /
257 kcal
Lipides
22 g
Fibre
1.1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Mexicaanse kippensoep
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Tomaat basilicum spread
5min