Appareils et accessoires
Vislasagne met courgette
Prép. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
51 g
Calories
2047 kJ /
489 kcal
Lipides
20 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Starterskit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Snelle Thaise kipcurry
40min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Zalm en venkel risotto
25min
Viscurry
35min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min