Appareils et accessoires
Gevulde groenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1018 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kipfilets pizzaiola
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Citroenijs
8h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Kalkoenburgers
1h 25min
Moussaka met linzen
2h 20min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Mousse van tonijn
10min