Appareils et accessoires
Gevulde groenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1018 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Gnocchi Tricolore
35min
Aardappelgoulash
1h
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Indiase groentencurry
50min
Salade van gehakte groenten
10min