Appareils et accessoires
Gevulde groenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1018 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min