Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
ou 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protides
- 44.3 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 42.5 g
- Fibre
- 3.925 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10 phút
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Zoete of hartige pannenkoeken
Pas d’évaluation
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min