Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
ou 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protides
- 44.3 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 42.5 g
- Fibre
- 3.925 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min.
Bolognesesaus
1h 15min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min