Versions compatibles
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
ou 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
ou 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 65.6 g
- Lipides
- 9.2 g
- Fibre
- 3.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Drijvende eilandjes
40 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Quiche lorraine
50 min
Spaghetti muffins
55 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1小时 20 分钟
Noten bolognese
35 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min