Appareils et accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Prép. 35min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1659 kJ /
396 kcal
Lipides
13 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Aardappelgoulash
1h
Beef Wellington
10h 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min