Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik, in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui, in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken, als afwerking (optionnel)
- Infos nut.
- par 4 porties
- Calories
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Protides
- 82.9 g
- Glucides
- 221.8 g
- Lipides
- 40 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 5952.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Gekruide lamstaart
40 min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min