Versions compatibles
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
ou 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protides
- 40 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 36 g
- Fibre
- 3.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Varkenshaasje in papillot
1h
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min