Appareils et accessoires
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
62 g
Calories
2113 kJ /
505 kcal
Lipides
15 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Zalmburgers
25min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min