Versions compatibles
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gevulde kip
- 100 g courgette, in stukken
- 100 g rode paprika, in stukken
- 200 g mozzarella, in blokjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje basilicum
- 800 g kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)
- 1 tl kruidenzout
- 100 g courgette
- 200 g rode paprika
- 150 g gele paprika
- 600 g water
- 400 g aardappelen, in schijfjes
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 30 g bloem
- 30 g volle room
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protides
- 62 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 15 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Alpengratin
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Kip met romige groenten saus
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min