Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
TM5 TM6

Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen

4.5 (17 évaluations )

Ingrédients

Zalm, wortelen en bonen

  • ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
  • 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
  • 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden

Mangosaus

  • 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
  • 50 g brandewijn
  • 1 tl currypoeder
  • 300 g water
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 120 g volle yoghurt
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje gemalen witte peper
  • 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optionnel)

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2144 kJ / 513 kcal
Protides
37 g
Glucides
18 g
Lipides
28 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives