Appareils et accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1596 kJ /
382 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2.8 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Gekookte eieren
20min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min