Appareils et accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Prép. 5min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.6 g
Calories
908 kJ /
217 kcal
Lipides
16.9 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Hainanese kiprijst
1h 20min
Zalmsoufflé
1h
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Portugees crème brûlée
25min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h