Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
ou 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optionnel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 3.4 g
Recettes alternatives
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Bloemkool met kaas
55min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Ijslolly’s van watermeloen
Pas d’évaluation
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min