Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protides
- 30.4 g
- Glucides
- 20.7 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 3.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Cottage pie
1 godz. 10 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Gestoomde broodjes
2h 10min