Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protides
- 30.4 g
- Glucides
- 20.7 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 3.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Rundvlees Stroganoff
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min