Appareils et accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Horror punch
20min
Hollandaisesaus
15min
Aardbeiendaiquiri
10min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Mosselen met Frietjes
45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Karameltaart
3h 50min