Appareils et accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Komkommersalade met dille
10min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Varkenshaasje in papillot
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Appelmoes
20min