Appareils et accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Marshmallows
2h 30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Gebakken spinazie met eieren
40min
Mousse van tonijn
10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gehaktbrood
1h 20min