Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g selder, in stukken
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillonpasta
ou 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protides
- 22 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 13.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 menit
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1hod. 20min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 menit
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kip in perziksaus
40 menit
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.