Appareils et accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Prép. 20min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)½ - ¾ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
563 mg
Protides
29 g
Calories
2199 kJ /
526 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend®
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Custard
15min
Tagliatelle met broccoli
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Mousse van tonijn
10min
Bloemkool met kaas
55min